Çanakkale E-Ticaret Firması

Çanakkale E-ticaret firması, çevrimiçi mal ve hizmetlerin alım satımını içeren bir dizi faaliyeti kapsayan işletmelerdir. E-ticaret en yaygın olarak çevrimiçi alışveriş, internet bankacılığı, çevrimiçi açık artırmalar, ödeme ağ geçitleri vb. etkinliklere atıfta bulunmak için kullanılır.

E-ticaret Nedir?

Elektronik ticaret ya da bilinen adıyla E-ticaret, mal ve hizmetlerin internet üzerinden alınıp satılmasıdır. E-ticaret, genel olarak, mal ve hizmetlerin çevrimiçi ticareti sırasında yapılan işlemleri ifade eder. Bu nedenle, temel olarak, bir birey veya bir kuruluş olarak çevrimiçi mal ve hizmetlerin satın alınması veya satılmasıyla meşgul olduğunuzda, E-ticaretle meşgul olursunuz. 

  • E-ticaretin tarihi, ilk E-ticaret işleminin yapıldığı 1990'lara kadar uzanmaktadır- Sting grubunun bir CD'si 11 Ağustos 1994'te çevrimiçi olarak satılmıştır. Bu özel işlem, insanların internetin alım satım için kullanılabileceğinin farkına varmasını sağlamıştır. 
  • Bu ilk E-ticaret işleminden sonra, e-ticaret dünyası daha da büyüdü. 90'ların ortalarından bu yana ünlenen Amazon gibi e-ticaret devleri, artık e-ticaret hizmetleri için en büyük platformlar olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Bu platformlar, istenen ürünleri çevrimiçi pazarlardan ve perakendecilerden makul fiyatlarla aramak fiziksel pazarlardan çok daha kolay olduğu için daha yüksek bir popülerlik kazanmıştır.
  • E-ticaret platformları, ürünlerini çevrimiçi satmalarına ve e-ticaret platformunu kullanan çok sayıda müşteriye ürünlerinin erişimini artırmalarına yardımcı olduğu için birçok küçük işletmenin büyümesine de yardımcı olmuştur.

Çanakkale E-Ticaret Firması Hizmetleri 

Çanakkale E-ticaret firması olarak aynı zamanda müşterilerine hizmet veren 300dpi Ajans olarak işinizi her daim ileriye taşıyacak çözümler ve çalışmalar sunuyoruz. Bu kapsamda birçok farklı hizmet portföyü ile işinizi dijitale en iyi şekilde taşımanızı sağlıyoruz. 

  1. Çanakkale e-ticaret sitesi kurma ve yönetme
  2. Web tasarım
  3. Grafik tasarım
  4. Reklam
  5. Dijital pazarlama ve daha birçok dijital medya hizmetleri ile müşterilerinize en iyi şekilde ulaşmanıza olanak tanıyoruz.
     

E-ticaretin en önemli avantajı, işletmelerin daha geniş bir erişime sahip olmasıdır. Ürünleri çevrimiçi olarak yayınlandıktan sonra, dünya çapında milyonlarca alıcıya görünür olacaktır. Ayrıca, fiziksel mağaza veya perakende personeli gerekmediğinden satıcıların maliyetleri düşürmesini sağlar. Tüm işlemler internet üzerinden yapılır ve ödemeler genellikle Paytr, İyzico ve Payu gibi güvenli yöntemlerle işlenir. Çanakkale e-ticaret firması hizmetlerimiz ile bu ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.