Çanakkale Sosyal Medya Ajansı

Çanakkale Sosyal Medya Ajansız ile sosyal medya platformlarında ihtiyacınız olan her türlü hizmeti alabilirsiniz. Bunlar içerisinde başta grafik tasarım gibi gönderi tasarlama ve düzenlemesinden paylaşımların yapılmasına ve takipçi istatistik profillerin incelenmesine kadar birçok hizmet alabilirsiniz. Sosyal medya ajansı ile işletmenize ait sosyal medya adımları itina ile zamanında yerine getirilir böylelikle sürekli takipçileriniz ile etkileşim halinde kalırsınız. Çanakkale Sosyal Medya Ajansımızın sizlere sunduğu başlıca hizmetler ise şu şekildedir:

  1. Sosyal medya yönetimi,
  2. Gönderi tasarlama ve belirli zaman dilimlerinde farklı modüllerde paylaşma,
  3. Sosyal medya hesabı istatistik takibi ile işletmenizi takip eden kullanıcıların yaş, cinsiyet, bölge gibi parametrelerin ne denli etkileşimde olduğu analiz edilir. Böylelikle hedef kitleye göre bir sonraki paylaşımlarınız güncellenir.

 

Etkili Sosyal Medya Yönetimi Nedir?

Etkili sosyal medya yönetimi denildiğinde aslında her ne kadar karşıdan sürekli paylaşımlar yapan bir hesap olarak düşünülse de bu çok doğru değildir. Etkili sosyal medyanın en temel amacı kullanıcıya verilmek istenen mesajı tam olarak aktarabilmek ve kullanıcıyı harekete geçirmektir. Bunun için çoğunlukla gönderi paylaşmak ön plana çıkmaktadır ancak işin içerisinde yorumlara hızlı ve doğru bir şekilde karşılık verebilmek, mesajlara anında cevap vermek, kullanıcıyı, varsa web sitesine veya satın alma bölümüne yönlendirmek gibi birçok durum rol oynar. Bu yüzden kullanıcı portföyünü geliştirmek isteyen işletmeler etkili sosyal medya yönetimi ile ancak bunu elde edebilirler. Etkili sosyal medya yönetiminde yapılması gereken başlıca işlemler şu şekilde sıralanabilir;

  • Ne olursa olsun aktifliğinizi sürekli koruyun. Kriz zamanlarında bile gerekli açıklamayı yapmaktan ya da tepkiyi göstermekten geri durmayın.
  • Sosyal medya profilinizi kurumsal kimliğiniz ile optimize edin.
  • Hedef kitleye ulaşmak için sosyal medya pazarlaması yapmaktan geri durmayın.
  • Yüksek kalite içerik paylaşmaya özen gösterin.
  • Çeşitli varyasyonlarda içerikler paylaşın, tek düze olmaktan sakının.
  • En önemli ve son madde olarak da yaptığınız etkili sosyal medya yönetiminin sonuçlarını mutlaka istatistiksel olarak takip edin. 

Çanakkale Sosyal Medya Yönetim Hizmeti

300dpi Ajans olarak başta Çanakkale olmak üzere birçok farklı yerden onlarca farklı kullanıcıya sosyal medya yönetim hizmeti vermekteyiz. Yukarıda sıralanan hizmetler ile birlikte daha birçok sosyal medya hizmeti ile sizlere de bu hizmeti vermekten mutluluk duyarız. Etkili sosyal medya yönetimi için bizlere hemen ulaşabilirsiniz.