Çanakkale Ürün Çekimi

Ürün çekimi birçok reklam kampanyası veya ürün tanıtım çalışması için oldukça önemli role sahip bir çalışmadır. Bu yüzden her ne kadar ürününüz olabildiğine kaliteli de olsa eğer doğru bir şekilde ürünlerinizi fotoğraflara yansıtmaz iseniz müşterilerinizin ürünler hakkındaki satın almayı düşürür hatta belki ön yargının oluşmasına bile sebep olabilirsiniz. Kötü yapılan bir ürün çekimi çalışmasında iş “tanıtmamak tanıtmaktan daha iyidir” noktasına döner, bu da hem marka imajınızı zedeler hem de ürünlerinizin satış oranını etkiler. Bu yüzden 300 dpi reklam ajansı olarak Çanakkale’de ihtiyacınız ola ürün çekimi için sizlere profesyonel hizmet vermek için hazırız. 

Ürün Çekiminin Önemi 

İster e-ticaret yapın isterseniz de sadece fiziksel satış yapın, her bakımdan ürünlerinizi belirli zamanlarda tanıtmak ve bu sayede potansiyel müşterilerinize erişmek istersiniz. Ennihayetinde dijital dünyanın ve özellikle de sosyal medyanın hayatımızın bir parçası olmuş birçok farklı platformlarında ürünlerinizi bir ya da birkaç fotoğrafla tanıtmak sizin yapacağınız en basit ürün tanıtım çalışmasıdır. Bunu pekala profesyonel bir reklam ajansına da verebilirsiniz, ancak burada dikkat etmeniz gereken noktalar şu şekilde sırlanabilir:

  1. Ürünlerinizin ne olduğu tam olarak anlaşılmalı
  2. Uzaklaştırılıp yakınlaştırıldığında kalitesinde bozulma olmamalı
  3. Üzerindeki yazı, renk veya şekiller belirgin olmalı

Fiziksel mağazanızda bir müşteriniz geldiğinde gözleri ile görmesine rağmen dakikalarca ürünü eline alır inceler sorular sorar ve en sonunda alıp almayacağına karar verir. Hal böyle iken hiçbir şekilde ürünü eline alma imkânı olmayan müşterileriniz için sizin aklındaki tüm soruları giderecek ve güven uyandıracak şekilde ürünlerinizi fotoğraflamalı ve renk, açı, ışık gibi önemli fotoğraf elemanlarına dikkat etmeniz gerekir. Bu yüzden profesyonel ürün çekimi hizmeti sunan reklam ajansımızdan bu konudan destek almaktan asla geri durmayın. Zira:

  • Alanında uzman kişiler oluşan personellerimiz ile ürünlerinizi en iyi şekilde çeker ve ihtiyacınız olan Çanakkale ürün çekimiz hizmetini karşılarız
  • Bugüne kadar onlarca farklı kişiler ile çalışan firmamızda binlerce ürün çekimi tecrübesi ile bizler Çanakkale ürün çekimi hizmeti için en iyilerinden birisiyiz
     

Siz de bu ayrıcalıklardan yararlanmak ve kaliteli ürün çekimi hizmetinden yararlanmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.